zobrazit zprávu
 
Loading Translate
 EN
adopce chrtů chrti v nouzi
pejsci blogují blogy pejsků
JAK MŮŽETE POMOCI
když nemůžete pejska adoptovat
Důležitá aktuální
UPOZORNĚNÍ

Chrti k adopci

Prince (greyhound | v novém domově!)

druhé jméno:
plemeno:greyhound
Prince je čtyřletý dlouhonosý úžasňák. Je to urostlý a elegantní chlapec s přátelskou povahou. V těle tohoto velkého ebenového greyhounda, který by moc rád dělal radost a společnost nějakému bezva páníčkovi nebo rodince, se ukrývá velké srdce plné vřelosti a lásky. K člověku, kterého dobře pozná, je kontaktní a velmi přítulný.
I jemu chvilku potrvá, než si zvykne na život v novém prostředí. Prince je ale bystrý a učenlivý kluk, který pod správným vedením bezesporu pochopí, jak to v tom obrovském světě chodí.
Tenhle černoušek není sebevědomým ramenáčem, naopak je plašším chlupáčem, kterému neprospěje život ve velmi rušném prostředí.

16. září přicestoval do České republiky, kde z dočasného domova vyhlíží domov napořád.

A co o něm říká jeho dočasná mamka?

„Popis na Prince sedí - urostlý, přátelská povaha, velké srdce. Když člověka pozná, tak je kontaktní a přítulný. Je opravdu bystrý a velmi učenlivý. Ano, je plachý, nicméně za ten týden udělal tak velký pokrok. Na začátku se hodně bál kol, koloběžek i kočárků, avšak celkem rychle si zvykl. Byli jsme i na procházce s paní s kočárkem a nebyl žádný problém. Celkově různé zvuky byly problém, ale zvykl si. Ohledně hygieny bylo jen pár nehod, které byly ještě ze stresu a než si zvykl. Nyní zvládá i po dobu, co jsem v práci, být doma bez nehody. Už i dobu, co jsem v práci, tak prospí. Na co si stále zvyká, jsou odchody na procházku. Zatímco moje adoptovaná fenka je vždy natěšená, jak vidí, že se půjde ven, tak Prince nadšení nesdílí. Takže obojek a vodítko mu dávám v obýváku a pak jdeme ke dveřím. Hned na začátku couval z chodby pryč, ale když jsem za ním došla s obojkem a vodítkem, tak v obýváku už necouval a nechal se bez problémů pohladit a pak si dát obojek a vodítko. Když jsme pak na chodbě před bytem a chci zavřít dveře, tak ještě by chtěl jít zpět do bytu a nikam nejít. Když už ale zamknu, tak do výtahu jde bez problémů. Někdy se chviličku třepe, ale jakmile jsme venku před barákem, tak už dobrý a jdeme bez problémů. Venku jde v klidu, na vodítku netahá, lovecké instinkty neprojevuje. Doma je klidný i ke kočičce, akorát si k ní čuchnul, i oba společně si dali čumák na čumák. Neměl ani tendenci ji prohnat, a i když se mu připletla pod nohy, tak byl v klidu. V noci spí celou noc, spí na zemi na pelíšku vedle postele s námi v ložnici. Na gauč chodí.“

Milým překvapením pro nás bylo, že Prince v dočasném domově od prvního okamžiku reagoval velmi dobře a klidně na domácí kočičku. Žádné prohánění ani projev loveckého instinktu se nekonal. O Prince se tedy mohou ucházet i zájemci, kteří mají v domácnosti kočku.

Máte lásky na rozdávání a rádi byste tomuhle kloučkovi ukázali, že život není jen černý jako jeho kožíšek, ale ve skutečnosti je plný barev, radosti a štěstí? Napište nám na e-mail chrtivnouzi@email.cz nebo klikněte na políčko Zeptejte se na pejska Prince.
datum narození:2019-04-01
země:Irsko
barva:černý s bílou náprsenkou
pohlaví:pes
čip: 972274000523740
tetování: UP STM
očkování: ano
kastrace: ano
možný příjezd: září 2023
stav: v novém domově!
adopční poplatek: 8000 Kč


pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek

Vysvětlivky:

AKUTNÍ

Tento pes čeká na domov již velmi dlouho. Mnohdy proto, že není tak fotogenický jako jeho šťastnější kamarádi.
Uvědomte si prosím, že v tomto případě zachráníte pejsky dva - toho, kterého jste si vybrali a dalšího, který dostane šanci být umístěn alespoň do toho útulku, aby zde mohl čekat na štěstí.
TISÍCE psů se do útulků ani nedostanou, protože majitelé nemají chuť čekat, až se uvolní místo - toto platí zejména pro irské chrty.
Tito psi jsou v lepším případě uspáni injekcí. Horší a bohužel velmi četné případy... nechceme je zde rozepisovat, představte si ty nejlevnější a nejbrutálnější metody usmrcení nepotřebného psa.

IHNED k adopci

čeká v nouzové dočasné péči v ČR a je nutné skutečně co nejrychleji najít domov

Předběžná rezervace

(predb.rezerv.) = Pejsek, který již svoji rodinku našel, jen je třeba dokončit některé kroky nutné k adopci.

Rezervace

Pejsek, na jehož příjezd nová rodinka již netrpělivě čeká, všechny kroky nutné k adopci již proběhly.

Aktuálně

Chrti v nouzi
materiály na podporu adopce

Zde si můžete stáhnout materiály pro propagaci:
chrti v nouzi
Děkujeme :-)



Chrti v nouzi děkují za péči a podporu MVDr. Ivo Hylákovi a jeho týmu
Vyvet

Program adopce chrtů ohrožených smrtí nebo strádáním v zemi jejich původu (greyhound a lurcher)