A je to tady! Nadešel čas spustit prodej nástěnného a stolního kalendáře Chrti v nouzi pro rok 2024...

Nástěnný kalendář vznikal v Brně u hradeb pevnosti Špilberk za účasti adoptovaných chrtů z Brna a nejbližšího okolí.
Fotky vytvořil mladý fotograf Pavel Hermann z Moravského Krumlova. Miluje zvířata, pohyb a dobré lidi. Proto zvířata také často fotí. Jak sám říká: "Zvířata nám mnohdy ukazují, co je v životě opravdu důležité. Často nám na naší cestě dělají společníky spoustu let a zažívají s námi šťastné i smutné chvilky." 💓 Sám má pejska, křížence středního vzrůstu Buddyho, který mu je skvělým parťákem. Proto ho nabídka focení kalendáře pro Chrty v nouzi ohromně nadchla. Při focení se sešla skvělá parta dlouhých nosů i jejich pánů a všechny to, včetně fotografa, velice bavilo. 🙂 Fotografovi patří náš obrovský dík za čas, energii, trpělivost a preciznost, kterou nafocení kalendáře věnoval. 💗 https://hermiphoto.cz/

Stolní kalendář jsme opět zaplnili snímky z vašich rodinných archivů. 📸 Děkujeme také reklamní agentuře m-ARK, která si vzala na starost konečnou grafickou úpravu a tisk obou kalendářů. https://www.m-ark.cz/

Cena nástěnného kalendáře ve formátu A3 je 300,- Kč. Cena stolního kalendáře je stejná.
K ceně kalendáře je třeba připočítat cenu za dopravné a balné, která je ve výši 90,- Kč.
Kalendáře budeme distribuovat prostřednictvím Zásilkovny. Nepotřebujeme tedy vaši doručovací adresu, stačí si níže vybrat výdejní místo, které máte nejblíž a které vám nejlépe vyhovuje pro vyzvednutí balíčku. https://www.zasilkovna.cz/pobocky

Objednávky s typem kalendáře, počtem požadovaných kusů, vaší e-mailovou adresou, telefonním číslem a vybraným výdejním místem zasílejte na chrtiaukce@seznam.cz. Objednávat můžete za 3, 2, 1... TEĎ! 🙂

 schovat zprávu  / (nezobrazovat zprávu)
 
 
Loading Translate
 EN
adopce chrtů chrti v nouzi
pejsci blogují blogy pejsků
JAK MŮŽETE POMOCI
když nemůžete pejska adoptovat
Důležitá aktuální
UPOZORNĚNÍ

Chrti k adopci

Gypsy (greyhound | v novém domově!)

druhé jméno:Goretown Gypsy
plemeno:greyhound
Gypsy je krásná sedmiletá chrtička. Do azylu se dostala, protože ji její majitel uznal nevhodnou k chovu. Chlupaté děti z prvního a zároveň jediného vrhu totiž bohužel nesklízely příliš velké úspěchy na dostihovém poli.
Tahle greyka je ztělesněním sebedůvěry a má skvělou povahu. Je to šťastné a veselé děvče, které si rádo hraje a běhá, a je-li jí nabídnuta pozornost a objetí, bere to všemi dvaceti. Na své jméno reaguje dobře, na dvoře a zahradě přijde na zavolání a vždy přichází v dobré náladě. Při prvním setkání byla trochu dominantní vůči některým jiným fenkám v azylu, ale později se mezi ostatní hezky zařadila. Ve společnosti psích kluků je moc spokojená.
Neprodělala žádné závažné zranění a měří přibližně 64 cm.

V březnu přicestovala tahle fešanda do České republiky, kde z dočasného domova vyhlíží domov napořád.
A jak ji vidí její dočasná mamka?

"Gypsy je klidná, vyrovnaná, sebevědomá a chytrá holka. Má ráda svůj klid v pelíšku, ale ven se vždy těší, a když chce, tak z pelíšku i sama vyleze a přijde si po pohlazení. Ráda si také hraje a samozřejmě se ráda proběhne, ale jinak je klidné povahy. Loužičku doma udělala 2x a normálně už vydrží, než jdeme ven, případně si řekne. Výborně zvládá povel „místo“ a tam i tráví většinu času. Už pochopila, že do kuchyně nesmí vůbec chodit, že co je v obýváku na stole, není pro ni a na gauč dá jen přední packy, když si jde pro pohlazení a jsem moc daleko, jinak na něj nechodí vůbec. Na postel si maximálně opře hlavu, ale do ložnice už nechodí ani v noci, neboť má raději svůj pelíšek v obýváku a už je v pohodě i sama. Na granulky počká, než je dostane a může jíst, většinu času se nemotá pod nohama. Nemá ráda, když chodím do koupelny, trochu si vždy zakňučí. Má raději výtah než schody. Na vodítku je poslušná. Doma to zvládá 4 hodiny sama naprosto v pohodě, maximálně si vezme do pelíšku botu, ale nic s ní neudělá. S rušnějším prostředím nemá vůbec problém. S většími psy je v pohodě, ale je soutěživá a chce vyhrávat. S menšími psy to vypadá se štěňaty dobře, ale jinak to bude chtít ještě trénink. S kočkami to nemáme moc otestované - po jedné venku by hned šla, druhou u veterináře v náručí ignorovala. S lidmi nemá problém a vypadá to, že by mohla mít ráda i malé děti, ale ještě by to chtělo více ozkoušet. Myslím, že by jí bylo dobře v jakémkoliv prostředí, akorát tedy raději ne k malým zvířatům. Gypsy je 23 kg čisté lásky."

Padla vám tahle dlouhonosá chrtička do oka i do srdce? Napište nám na e-mail chrtivnouzi@email.cz nebo klikněte na políčko Zeptejte se na pejska Gypsy.
datum narození:2016-01-18
země:Irsko
barva:černá s bílou náprsenkou
pohlaví:fena
čip: 981098106318789
tetování: RL MPY
očkování: ano
kastrace: ano
možný příjezd:
stav: v novém domově!
adopční poplatek: 8000 Kč


pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek
pejsek v útulku - obrázek

Vysvětlivky:

AKUTNÍ

Tento pes čeká na domov již velmi dlouho. Mnohdy proto, že není tak fotogenický jako jeho šťastnější kamarádi.
Uvědomte si prosím, že v tomto případě zachráníte pejsky dva - toho, kterého jste si vybrali a dalšího, který dostane šanci být umístěn alespoň do toho útulku, aby zde mohl čekat na štěstí.
TISÍCE psů se do útulků ani nedostanou, protože majitelé nemají chuť čekat, až se uvolní místo - toto platí zejména pro irské chrty.
Tito psi jsou v lepším případě uspáni injekcí. Horší a bohužel velmi četné případy... nechceme je zde rozepisovat, představte si ty nejlevnější a nejbrutálnější metody usmrcení nepotřebného psa.

IHNED k adopci

čeká v nouzové dočasné péči v ČR a je nutné skutečně co nejrychleji najít domov

Předběžná rezervace

(predb.rezerv.) = Pejsek, který již svoji rodinku našel, jen je třeba dokončit některé kroky nutné k adopci.

Rezervace

Pejsek, na jehož příjezd nová rodinka již netrpělivě čeká, všechny kroky nutné k adopci již proběhly.

Aktuálně

Chrti v nouzi
materiály na podporu adopce

Zde si můžete stáhnout materiály pro propagaci:
chrti v nouzi
Děkujeme :-)



Chrti v nouzi děkují za péči a podporu MVDr. Ivo Hylákovi a jeho týmu
Vyvet

Program adopce chrtů ohrožených smrtí nebo strádáním v zemi jejich původu (greyhound a lurcher)