zobrazit zprávu
 
Loading Translate
 EN
adopce chrtů chrti v nouzi
pejsci blogují blogy pejsků

Dočásek Zeus (Zed)

(Autor blogu: vintegra | Zobrazit přehled článků blogu)

První dojmy

článek ze dne: 03. 10. 2015

Po prvním týdnu soužití se Zedem se hlásíme z Kladna :-)


Už během cesty domů od transportu se Zed jevil jako pohodový pejsek. Celou cestu způsobně ležel a ani jsme o něm nevěděli. Trošku jsme měli obavu co na něj bude říkat náš Davy ale pokud mu Zed neleze na JEHO postel, tak ok :-) Zed byl od prvního okamžiku jako doma a po pár menších nehodách je z něho už čistotný pes. První dva dny řádil s hračkama, ale jakmile pochopil že se od něj nevyžaduje celodenní aktivita, tak zaujal místo na gauči a už je z něho povaleč lázeňský.


 Jinak je velice kontaktní a takový ocásek, všude chodí za námi i když to už je taky lepší. Asi pochopil že v našem 2KK mu stejně nemáme kam utéct :-) Velice rád se mazlí a jakmile je s ním někdo na gauči tak má okamžitě psí deku. Je také velice učenlivý, rychle pochopil co znamená fuj :-D, povel čekej už taky docela zvládá a dokonce přijde na zavolání, tedy pokud máte v kapse nějakou ňamku a zrovna okolo neběží jiný pes :-D


 Vzali jsme ho taky na psí hřiště abysme zjistili co bude říkat na ostatní psi a bohužel je to trošku rasista, ale na tom už se pracuje a se Cindy (bígl) a s nahatejma holkama (americký bezsrstý teriér) už je v pohodě a nechce je sežrat :-D Přijde mi že si chce hrát, ale zatím moc nerozumí psí řeči a jak je někdo na zádech, tak je to kořist. Příští týden jdeme na cvičák na socializaci tak si myslím že to půjde. Je to opravdu šikula.


 Dokonce už kluci byli asi tak 2 hodiny sami doma a kromě boty v pelechu to byt přežil bez úhony. Na jídlo je zatím jako ďas, takže všechno schováváme, dokonce si do pelechu táhnul houbičku na nádobí :-D a koš jsme museli schovat na záchod :-)


 Takže shrnutí: je to úžasný a chytrý společník a s trochou pomoci i to psí hřiště zvládneme, rodinka která ho adoptuje určitě nebude litovat :-) A navíc je to opravdu fešák.

obrázek 6750
foto:   Uzel uloven :-)
obrázek 6751
obrázek 6752
Kuk :-)obrázek 6752
foto: Kuk :-)  
obrázek 6754
 

Komentáře k článku

Terezka praha
(Terezka praha, 03. 10. 2015)

Je nádherný:))

 
Jola
(Jola, 03. 10. 2015)

Opravdu překrásný nosan a vypadá na skutečného pohodáře. To bude někdo moc štastný! A Zed je šťastný už teď!!! :-)


 

 
Jana S.
(Jana S., 09. 10. 2015)

Neskutečný kasavec. A ten rasismus, na tom se zapracuje:-)) Je potřeba jen ty cizince lépe poznat:-))) Určitě v té socializaci pokračujte, je nádherné vědět, že se s hafíkama pracuje. Vrátí tu péči a čas pak desetinásobně. A nebojte, my už v pelíšku našli taky kde co:-)

 

Napsat nový komentář

nadpis komentáře:
vaše jméno:
ochrana proti spamu: (napište prosím správný součet čísel) 2 plus 10 =

 

Další články v blogu

2) Miláček

Už je tomu drahná doba, co jsme se naposledy ohlásili z Kladna, takže tady je pár novinek. Zeďouš nám trošku obrostl kolem žebírek, což přičítám krmení třikrát…
obrázek 6776
 
(07. 12. 2015 | žádné komentáře) zobrazit článek

1) Focení na psím hřišti :-)

Když dnes bylo tak krásně, tak jsme se šli vyfotit :-)
obrázek 6761
obrázek 6762
obrázek 6763
obrázek 6764
obrázek 6765
 
(31. 10. 2015 | 2 komentáře) zobrazit článek

Aktuálně

Chrti v nouzi
materiály na podporu adopce

Zde si můžete stáhnout materiály pro propagaci:
chrti v nouzi
Děkujeme :-)



Chrti v nouzi děkují za péči a podporu MVDr. Ivo Hylákovi a jeho týmu
Vyvet

Program adopce chrtů ohrožených smrtí nebo strádáním v zemi jejich původu (greyhound a lurcher)