zobrazit zprávu
 
Loading Translate
 EN
adopce chrtů chrti v nouzi
pejsci blogují blogy pejsků

(Autor blogu: Eve | Zobrazit přehled článků blogu)

Kropenatá lurcher holčička, adoptovaná 28.března 2015


Můj první měsíc

článek ze dne: 02. 05. 2015

Ahoj všichni, 


jsem už měsíc v novém domově a tak bych Vám chtěla napsat jak se mi daří.


Doma je to super! Mám pelíšek (spala jsem v něm asi jednou...), mám gauč (je to skvělý strategický místo, odkud můžu koukat na dění v celé domácnosti) a hlavně mám postel! Než jsem se tam odvážila, trvalo to skoro 14 dní, ale dneska je to moje nejoblíbenější místo. Spím mámě u nohou, a když ráno vstáváme, připlazím se pomazlit se všema. Někdy se mi z té teploučké a měkké postele vůbec nechce! 


Mám ohařího bráchu - Aramise, tzn. že doma nikdy nejsem sama takže mi tu vůbec není smutno. Podělil se se mnou o hračky, o kamarády i o to co umí. Sice dělá, že ho moc nezajímám, ale já cítím, že opak je pravdou. Venku mě pořád jedním okem hlídá (dokonce už se kvůli mně i popral), když si s něčím nevím rady běžím si k němu pro radu a večer, když jdeme spát si na mě vždycky položí hlavu. Jen mi nechce dopřát plnou misku jídla - vždycky zhltá tu svou a běží k mojí misce. Zjistila jsem, že ale stačí na něj trochu zavrčet a on rychle zařadí zpátečku.


Jídlo totiž miluju! Granulky si vyloženě vychutnávám, když dostaneme maso olizuju se až za ušima ještě hodinu. Máma po kapsách pořád nosí nějaký dobroty za odměnu a někdy dostaneme kostičku, která se dá celé hodiny žvýkat. Máma říká, že mě musí trochu vykrmit a já myslím, že tolik jídla pohromadě jsem ještě neviděla.  


Chodíme na procházky do parku a za domem máme louku, kde můžu běhat a hrát si, dokud mě to neunaví. To si pak lehnu do stínu do trávy a zdřímnu si. Má to jedinou podmínku - musím přijít, když na mě zavolají. Aramis mě v tom nikdy nenechá a běží se mnou (to asi kdyby se rozdávalo něco k jídlu). 


Ale aby jste si nemysleli, je tu pár věcí, které mi dělají starosti. VANA. Po dešti si musím umývat tlapky ve vaně Undecided, koupelně se proto radši vyhýbám obloukem. SCHODY. Bydlím ve čtvrtým patře a chodit 4x denně do schodů je náročný.PLOVOUCÍ PODLAHA. Ta hladká, kluzká potvora. 


Aby jste mi to všechno věřili, přidávám pár fotek. 


Vaše Eve

obrázek 6705
obrázek 6693
obrázek 6704
obrázek 6703
obrázek 6702
obrázek 6701
obrázek 6698
obrázek 6700
 

Komentáře k článku

Jola
krásný život :-)
(Jola, 03. 05. 2015)

Hezky, parádně se máš holčičko krásná! Moc Ti to přeju!!!


 

 
marta
(marta, 05. 05. 2015)

Moc hezky jste popsali i vyfotili ty své začátky - bývá to tak, jsou plné otvírajících se nových obzorů a šťastných okamžiků pro všechny  - lidi i pejsky. Ať se vám spolu krásně žije! Wink

P. S. Eve, jak se s páníčkem smějete Laughing Laughing, to je fotka roku.

 

Napsat nový komentář

nadpis komentáře:
vaše jméno:
ochrana proti spamu: (napište prosím správný součet čísel) 0 plus 4 =

 

Další články v blogu

Aktuálně

Chrti v nouzi
materiály na podporu adopce

Zde si můžete stáhnout materiály pro propagaci:
chrti v nouzi
Děkujeme :-)



Chrti v nouzi děkují za péči a podporu MVDr. Ivo Hylákovi a jeho týmu
Vyvet

Program adopce chrtů ohrožených smrtí nebo strádáním v zemi jejich původu (greyhound a lurcher)